V naší výrobě v Hněvotíně u Olomouce vyrábíme kuřecí a krůtí gyros i kebab. Gyros vyrábíme tradiční armenskou recepturou ověřenou dlouholetým prodejem ve fastfoodech v ČR.Doner kebab vyrábíme ve více provedení,přímo na přání zákazníka.Vyráběné produkty jsou 100% vyrobeny z přírodních surovin, ingrediencí a koření. Surovina pro výrobu je z našeho velkoskladu, veterinárně prohlížena, stejně jako i celá výrobní cesta těchto produktů. Jednotlivé kousky masa jsou pečlivě ošetřeny tak, aby se zabránilo výskytu možných zbytků kostí a přebytečného tuku. Později se nakládají na 24h do koření a dalších ingrediencí. Na druhý den se skládají na připravené tyče do 5ti-40ti kilových homolí, dle přání zákazníka a ihned šokem mrazí při – 40°C, tak aby v mase zůstala stálá chuť a kvalita. Z každé šarže jsou odebírány vzorky a ihned vyšetřeny dle nařízení veterinárního zákona. Po kladném výsledku vyšetření dále expedovány konečnému zákazníkovi. Tímto dáváme záruku konečnému spotřebiteli.

Sortiment

Dodáváme gyros a kebab:

  • hovězí
  • kuřecí
  • krůtí
  • vepřový
  • telecí

Na přání zákazníka ve formě 5kg - 40kg homolí.

 

Fotogalerie